Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρία μας λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2004 στο Μαρούσι επί της οδού Σωρού 31Β. Οι εγκαταστάσεις είναι στην ίδια διεύθυνση σε ένα χώρο που καλύπτει επιφάνεια 2 στρεμμάτων. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τους εξής χώρους :

 •  Τούνελ μήκους 40 μέτρων, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα και αυτόματοποιημένα μηχ/τα
  Αμερικάνικου τύπου, που διαθέτει ο χώρος των πλυντηρίων αυτ/κων, όπου τα αυτοκίνητα σε χρόνο μόνο 4
  λεπτών της ώρας ολοκληρώνουν τη διαδικασία πλυσίματος τους όσον αφορά την εξωτερική τους επιφάνεια.
 •  Στεγασμένη επιφάνεια μήκους 20 μέτρων όπου το αυτοκίνητο καθαρίζεται εσωτερικά με τη χρήση
  κεντρικού συστήματος σκούπας. Στο χώρο αυτό λειτουργεί και ειδικοό μηχάνημα όπου τα πατάκια του
  αυτοκινήτου καθαρίζονται & αρωματίζονται.
 • Ειδικό στεγασμένο τμήμα όπου το σασί και ο κινητήρας των αυτοκινήτων μέσω ανυψωτικού μηχ/τος και
  σύγχρονου πλυστικού μηχ/τος με χρήση και ζεστού νερού καθαρίζονται και επανέρχονται στην αρχική τους
  κατάσταση.
 • Αίθουσα SPA που καλύπτει χώρο 100τμ όπου αναλαμβάνουμε τον εξωραϊσμό των εσωτερικών και
  εξωτερκών χώρων του αυτοκινήτου με το πλέον άρτια καταρτισμένο για αυτό το σκοπό προσωπικό. Επίσης
  στο χώρο αυτό με τη χρήση του Magic Stic (θερμοσυστελόμενου αυτοκόλλητου χρώματος αυτ/κου)
  αναλαμβάνουμε και καλύπτουμε την ανάγκη για ό,τι έχει να κάνει με μίκροεπισκευές στο χρώμα του
  αυτοκινήτου.
 •  Mini market όπου οι πελάτες μας μπορούν να βρούν μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και είδη
  καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτου.

Επίσης στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε: – Χώρο υποδοχής – αναμονής πελατών όπου σ’ένα ευχάριστα διαμορφωμένο περιβάλλον οι πελάτες μας
μπορούν ν’ απολαύσουν τον καφέ τους, να δροσιστούν μ’ ένα αναψυκτικό, να ενημερωθούν βλέπωντας TV διαβάζοντας εφημερίδες ή περιοδικά που προσφέρει η επιχ/σή μας.

 •  Τα γραφεία της επιχ/σης
 • Χώρο εστίασης προσωπικού καθώς και αποδυτήρια – Λουτρό.Τέλος, η επιχείρηση απασχολεί ένα άρτια καταρτισμένο ελληνικό προσωπικό που αριθμεί τα 20 άτομα γεγονός που μαζί με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ιστορία Πλυντηρίων

Στην ιστορία της βιομηχανίας υπάρχει ο ισχυρισμός οτι η αρχή στην εξέλιξη του αυτόματου πλυσίματος πηγαίνει πίσω στις ημέρες το σφουγγαριού και του κουβά, όταν δύο δραστήριοι επαγγελματίες “άνοιξαν”ένα πλυντήριο όπου έβαλαν το αυτοκίνητο σε μία γραμμή και το έσπρωχναν με τα χέρια σ’ ένα κύκλο εργασιών που
περιγράφοταν ως “ΜΑΙΡΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ”. Αυτό συνέβη το 1914 περίπου και απαιτούνταν από τους υπαλλήλους να σπρώχνουν το όχημα γύρω από τον κύκλ των ποικίλων φάσεων του πλυσίματος.

Ήταν προφανές οτι η ανάπτυξη της βιομηχανίας πρίν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ήταν βραδεία – δικαιολογημένα εάν ληφθεί υπ’όψιν το γεγονός οτι πρίν τον πόλεμο υπήρχαν λιγότερα από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα στις ΗΠΑ. Μετά το τέλος του πολέμου, ο αριθμός των αυτοκινήτων αυξήθηκε στα 5 εκατομμύρια και το 1925 υπήρχαν 20 εκατομμύρια στη χώρα. Ένας αρμόδιος ειδικός αναφέρει οτι περίπου το 1928 η ιδέα ενός μηχανοκίνητου πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου υπάρχει σύστημα έλξης του οχήματος με αλυσίδα αναπτύχθηκα έχοντας ως αποτέλεσμα το πρώτο πραγματικά “μεταφερόμενο”πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο βομβαρδισμός στο Pearl Harbor και η συμμετοχή στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, επιβράδυνε την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα. Εννέα χρόνια αργότερα λειτούργησε το πρώτο αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων.